Не відвідувати кладовища та нова лабораторія. Що ухвалила у Львові комісія з питань ТЕБ і НС

2434 0
У Львові заборонили відвідувати кладовища у поминальні дні, а також вирішили відкрити у лікарні швидкої допомоги міську лабораторію для ПЛР-тестування.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Із резервного фонду міського бюджету виділять 7 млн грн на створення і облаштування сучасної лабораторії для ПЛР-тестування у лікарні швидкої допомоги, а також на закупівлю обладнання для температурного скринінгу у Ратуші. Про це повідомила на брифінгу керівниця оперативного штабу, заступниця міського голови Львова Галина Слічна.

Читайте також: Чи варто у Львові перш за все відкрити ринки, перукарні та спортивні заклади. Позиція бізнес-омбудсмена

Також комісія рекомендувала не відвідувати цвинтарі у поминальні дні і просить прислухатися до рішення Ради Церков. Однак перевіряти кладовища не будуть, бо сподіваються на свідомість львів'ян.

«Немає необхідності перевіряти, чи ходять люди на цвинтарі. Громада міста засвідчила на великодні свята, що ставиться до ситуації з розумінням», – зазначила Галина Слічна.

Водночас у Львові створили робочу групу, яка має напрацювати можливості виходу Львова із карантину. Її очолив міський голова.

Читайте також: Музеї, бібліотеки чи вс-таки ринки і перукарні. Бізнес-омбудсмен про вихід з карантину

Зазначимо, що сесія Львівської міськради відбудеться 28 квітня, у вівторок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!