Що змінилося на ринку нерухомості у час пандемії. Практичний семінар у Львові

1694 0
На заході будуть представлені найуспішніші компанії будівельної галузі, проєктні компанії, девелопери та рітейлери Західної України.
Фото: Forum West

Фото: Forum West

У Львові пройде практичний семінар Forum West# Нерухомість, на якому розглянуть основні зміни на цьому ринку та обміняють досвідом у сфері будівництва, нерухомості та інвестицій.

Організаторами заходу, на якому будуть представлені найуспішніші компанії будівельної галузі, проєктні компанії, девелопери, рітейлери Західної України, є – ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», ТМ «Група компаній «Аспект» та Асоціація Західноукраїнських забудовників.

Семінар Forum West# Нерухомість розпочнеться завтра, 4 грудня, о 9.30 ранку, складатиметься з двох частин і триватиме до 15:00.

Зокрема, у першій частині учасники почують доповіді про ринок торговельної нерухомості (Катерина Весна, керівниця департаменту агентських і консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості Cushman & Wakefield в Україні), як зміниться офісна модель під впливом пандемії (Радомир Цуркан, керуючий партнер CBRE Ukraine), про можливості та перспективи ринку складської нерухомості у Львівському регіоні (Марта Костюк, керівниця департаменту аналітики і консалтингу з питань девелопменту нерухомості Cushman & Wakefield в Україні), загальні тенденції та динаміку ринку новобудов Львівщини (Андрій Міма, співзасновник компанії ЛУН (Zoom зв’язок)) та як можна керувати майбутнім, визначаючи місто» (Джо Ліндслі (Joe Lindsley) американський журналіст, екс редактор кількох медіа).

А після 13 години пройде панельна дискусія «Стан ринку житлової нерухомості».

Організатори наголошують, що семінар є закритим заходом. Участь у ньому – тільки за запрошеннями.

Tvoemisto.tv завтра, 4 грудня, о 10.00 год, на своїх ресурсах (Фейсбук-сторінці та Ютубі) транслюватиме цей семінар.

Гасло заходу: «Розвиваючи особистість – разом змінюємо середовище».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!