Шістьох дітей, які постраждали у ДТП на День Незалежності, виписали додому

6025 0
Ще одного 19-річного хлопця перевели у Львівську лікарню швидкої допомоги.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

Шестеро із семи дітей, які постраждали у страшній ДТП на День Незалежності 24 серпня, у результаті якої загинули троє людей, виписали додому. Ще одного пацієнта з Дрогобицької міської лікарні перевели у Львівську лікарню швидкої допомоги. Водій таксі, який також постраждав, досі знаходиться в місцевій лікарні на лікуванні. Про це Тvoemisto.tv розповів головний лікар Дрогобицької мiської лiкарні №1 Андрій Коцюба.

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП, в якій загинули троє людей, серед них – дитина

«Після смертельної ДТП, яка трапилася серед ночі 24 серпня, у Дрогобицькій лікарні перебувало семеро молодих людей. Троє з них були у реанімації, решта у травматологічному та нейрохірургічному відділах. Зараз практично усіх виписали додому. Лише одного 19-річного пацієнта, який перебував у реанімації, на початку минулого тижня перевели у Львівську лікарню швидкої допомоги для подальшого лікування. Це зробили на вимогу батьків», – каже Андрій Коцюба.

За його словами, молодому хлопцеві потрібне ще подальше лікування та реабілітація з приводу травматології.

«У нього кілька переломів, потрібне оперативне втручання травматологів. Батьки самі просили, аби його скерували у Львівську лікарню швидкої допомоги», – додає головний лікар.

Щодо решти постраждалих, то щойно їх стан покращився, виписали додому. Щоправда, попереду на них чекають реабілітації, подальше лікування, відновні процедури та чергові операції.

Постраждав у ДТП також водій автотранспорту. За словами Андрія Коцюби, його прооперували і зараз він перебуває в Дрогобицькій лікарні у післяопераційному відділенні.

«У водія масивний перелом стегнової кістки зі зміщенням. Як довго він перебуватиме ще у лікарні не відомо, адже перелом складний і забігати наперед не варто. Щойно його стан не потребуватиме нагляду медиків, відразу випишуть», – додав Андрій Коцюба.

Читайте також: Дітям, які постраждали в смертельній ДТП на Львівщині, потрібна допомога

Нагадаємо, в ніч з 24 на 25 серпня, о 23.05 год. в селі Попелі на автодорозі Т-14-15 Мостиська-Самбір-Борислав зіткнулися два легкових авто, одна з машин загорілася. У результаті ДТП загинули три людини, серед них – дитина 2005 року народження. Травми отримали шестеро людей, постраждала дитина 2004 року народження. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф», за кермом якого перебував мешканець того ж міста віком 40 років.

Семеро молодих людей віком 17-20 років перебували у Дрогобицькій лікарні. Троє з них були у важкому стані в реанімації. Їм зробили операції та шукали кров для переливання.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!