Школи Львівщини відправляють на канікули із 19 жовтня

6845 0
Після канікул школам рекомендують організувати можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання.
Photo by Carli Jeen on Unsplash

Photo by Carli Jeen on Unsplash

Обласна комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти області встановити канікули з 19 по 30  жовтня, а після цього – організувати можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.

Читайте також: Андрій Садовий не вірить у дистанційне навчання

Закладам передвищої та вищої освіти рекомендують перейти з 19 жовтня по 15 листопада на дистанційну форму навчання з рекомендованим виїздом студентів із гуртожитків (окрім сиріт, осіб, позбавлених батьківського піклування, здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій, «червоних» карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, здобувачам освіти, які поєднують навчання з роботою).

Додаткові заходи, кажуть у ЛОДА, необхідні, щоб мінімізувати безпосередні фізичні контакти між учасниками освітнього процесу в умовах стрімкого підвищення рівня захворюваності на COVID-19.

Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі.

Крім того, комісія дозволила проведення 17 жовтня футбольного матчу між ФК «Рух» (Львів) та ФК «Динамо» (Київ) з забезпеченням дотримання карантинних обмежень.

Головне управління Нацполіції у Львівській області, Держпродспоживслужба мають посилити контролюючі заходи із дотримання протиепідемічних заходів на адміністративних територіях області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!