Школярів та студентів Львівщини запрошують на безкоштовний онлайн-курс з діджитал-маркетингу

1818 0
Навчання буде цікаве тим, хто хоче створити власну справу та має ідеї для стартапу.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Для школярів та студентів запустили безкоштовний онлайн-курс з діджитал-маркетингу. Пройти навчання можна на порталі «Дія. Цифрова освіта», повідомляє ЛОДА.

Курс побудований у форматі освітнього серіалу, де кожен урок – це окрема серія. Складається він з 8 серій, тривалість яких від 3 до 5 хвилин. Це спільний проект Міністерства цифрової трансформації України та Київського нацуніверситету ім. Тараса Шевченка.

Читайте також: Львівський університет Франка продовжив карантин до 31 грудня

За словами керівниці відділу молодіжної політики Львівської ОДА Софії Курман, навчання стане у пригоді школярам та студентам, які хочуть створити власну справу та мають ідеї для стартапу. Також навчання підсилить інноваційні бізнес-ідеї та проекти в громадах і створять окремі інформаційні платформи. Це, у свою чергу, покращить доступ до інформаційних ресурсів до населення. Участь в цих інноваціях братиме безпосередньо молодь, яка зацікавлена в уніфікації процесів та полегшенні роботи бізнесу і органів влади.

Читайте також: Компанія Facebook залучатиме викладачів та студентів УКУ до спільних проєктів

Серед ключових тем, які пропонують учасникам – основи діджитал-маркетингу, робота з соціальними мережами, контекстна реклама, розробка веб-сайтів та посадкових сторінок.

Слухачі курсу також зможуть дізнатися, яким чином створити свій перший сайт без коду та навчаться запускати рекламні кампанії в Інтернеті.

Пройти курс можна за посиланням.

Нагадаємо, на Львівщині 123 школи та 69 садків перейшли на дистанційне навчання. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!