Шоумен Притула, який йшов у мери Києва, став студентом УКУ

4300 0
Вчитиметься він на магістерській програмі з публічного управління та адміністрування.
Фото: з Фейсбук сторінки Сергія Притули

Фото: з Фейсбук сторінки Сергія Притули

Телеведучий та політик Сергій Притула вступив до Українського Католицького Університету у Львові. Вчитиметься він на магістерській програмі з публічного управління та адміністрування. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: «Криза довіри». Львівська делегація покинула з’їзд партії «Голос»

«Освіта – це фундамент усього. А самовдосконалення – це безперервний процес. Минулоріч я вирішив, що моїм пріоритетом на наступних, мінімум, 10 років буде участь у політичному житті країни та долучення до сфери державного управління. І для того, щоб заповнити прогалини у цій царині та систематизувати все те, що вже знаю та вмію, навіть у 40 років не завадить повернутися за парту», – написав він.

Читайте також: Вакарчука позбавили депутатських повноважень на з'їзді партії

Політична кар’єра телеведучого почалась у 2019 році. Тоді він став членом партії «Голос», від якої балотувався до Верховної ради України у 2019-му та на пост мера Києва торік, у 2020 році. На виборах мера Києва він зайняв третє місце, за нього проголосували 56,9 тис виборців. Навесні 2021 року ЗМІ почали обговорювати амбіції Сергія Притули стати лідером «Голосу». Утім вже в червні цього року він вийшов з «Голосу», пояснював своє рішення тим, що не погоджується з політикою керівництва партії. У той час у партії «Голос» виник затяжний внутрішній конфлікт, він призвів до публічного демаршу частини народних депутатів, яка звинуватила керівництво в узурпації влади. Тим часом Сергій Притула заявляв, що планує залишитися в політиці.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!