Сьогодні до Львова прилетять прем’єр-міністри України і Грузії

1426 0
Прем’єр-міністри двох країн відвідають Міжнародний центр миротворчості та безпеки, що у Старичах.
Фото: Денис Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль

Сьогодні, у суботу, 21 серпня до Львова прибудуть прем’єр-міністри України та Грузії – Денис Шмигаль та Іраклі Гарібашвілі. Вони відвідають Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ. Інших офіційних зустрічей не заплановано. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА Дмитро Посипанко.

Читайте також: Через святкові події до Дня незалежності у Львові обмежать рух на низці вулиць. Усі локації, час

Прем’єр-міністри двох країн приїдуть у Міжнародний центр миротворчості та безпеки, що у Старичах. Там відбувається підготовка бойових підрозділів Збройних сил України за участю іноземних інструкторів.

«Ймовірно прем’єр Грузії прилетить з міністром оборони Грузії. Окрім відвідин центру миротворчості у Старичах, офіційних зустрічей більше не заплановано. Завтра, 22 серпня делегації полетять у Київ», – розповів Дмитро Посипанко.  

Нагадаємо, Міжнародний центр миротворчості та безпеки – «Яворівський військовий полігон», – військовий полігон за 30 км від Львова в Яворівському районі. Перебуває в підпорядкуванні Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!