Сьогодні закриють на ремонт частину вулиці Б. Хмельницького, до заїзду на автовокзал

2365 0
Загалом роботи на вулиці триватимуть ще півтори роки.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Сьогодні, 11 січня, для проїзду перекриють частину вул. Богдана Хмельницького – від будинку №182 до заїзду на автовокзал «Північний». Ремонт проводитиме ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

На відремонтованій частині вул. Богдана Хмельницького встановлять три нових світлофори. Перший – на перехресті з вул. Опришківською. Його вже встановили, але він ще не почав працювати. Другий – на перехресті з вул. Механічною, а третій встановлять перед кільцем на вул. Липинського, біля автовокзалу. Завдяки цьому повністю змінять організацію дорожнього руху на цьому перехресті, що дозволить покращити пропускну здатність на цій частині вулиці.

Загальна вартість реконструкції вулиці Богдана Хмельницького – 200 мільйонів гривень. ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» виконує роботи за 175,4 млн грн. 

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

Нагадаємо, минулого року у Львові відреконтруювали дві ділянки вулиці Шевченка, включно із квазікільцем, частину вулиці Б.Хмельницького, дві ділянки вулиці КурмановичаДанила АпостолаЧернівецьку та площу Двірцеву. У центрі Львова оновили вулиці Пішу та Князя Лева. Загалом на весь обсяг робіт із міського бюджету витратили понад 1 млрд гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!