Сьогодні на вулиці Львова виїхала снігоочисна техніка

1429 0
Найбільше техніки працюватиме на магістральних вулицях, підйомах та спусках.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Станом на ранок у Львові працювало 54 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць використали 359 м куб піскосуміші та 50 тонн солі, повідомляє ЛМР.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, вся техніка готова для роботи, є необхідні запаси піскосуміші та реагентів. Якщо погодні умови будуть погіршуватись, залучатимуть більшу кількість піскорозкидувачів та іншої техніки.

Читайте також: Чим можуть замінити піскосуміш у Львові і скільки це коштуватиме

«У першу чергу, важливо забезпечити проїзд на магістральних вулицях, на підйомах та спусках, аби не було ковзання транспортних засобів. Також прибиратимемо і внутріквартальні дороги», – каже Ірина Маруняк.

Львівська міськрада просить мешканців міста повідомляти на «Гарячу лінію міста» інформацію про ті чи інші проблемні ділянки, аби комунальні служби могли оперативно реагувати. Також усіх учасників дорожнього руху просять бути максимально обережними.

Нагадаємо, загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки – піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці - це 86 одиниць. Місто має також 24 тис тонн піскосоляної суміші, та орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі, і 86 тонн хімічного реагенту.

Нагадаємо, від 19 листопада у Львові цілодобово почала чергувати снгігоочисна техніка.

Фото Львівської міської ради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!