Сьогодні перекриють частину вулиці Шота Руставелі. Схема об’їзду

2580 0
Частину вулиці від Зеленої до площі Петрушевича перекривають майже на місяць.
Фото: ec.bstatic.com

Фото: ec.bstatic.com

З понеділка, 30 липня, з 9:00 до 20:00 27 серпня через капітальний ремонт буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Шота Руставелі на ділянці від вул. Зелена до пл. Петрушевича, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові на вулиці Шоста Руставелі змінять організацію руху. Схема

Об’їзд дороги відбуватиметься, згідно з розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху, а саме — вул. Зелена — пл. Є. Петрушевича — вул. Шота Руставелі — вул. Стрийська. Роботи проводяться на замовлення Личаківської РА.

За інформацією управління транспорту, автобуси об'їжджатимуть перекриту ділянку по вул. Зеленій, пл. Петрушевича, далі – по не перекритій ділянці вул. Шота Руставелі. Цим маршрутом курсують автобуси №3а, 4а, 18, 26, 44, 53.

Схема об'їзду                                                                                               

Нагадаємо, що через ремонт частини вулиці Шота Руставелі з середини липня припинив курсувати тролейбус №5, а тролейбуси №№11 та 24 змінили маршрути. 104 м вулиці мають відремонтувати до кінця вересня за 1,4 млн гривень. Ремонтні роботи буде виконувати ТОВ «Львівська дорожня служба».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!