Сьогодні у Львові маршрутки курсуватимуть у режимі вихідного дня

3939 0
Попри побоювання активістів, в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР заявляють, що сьогодні, 1 січня, громадський транспорт у Львові курсуватиме.
Фото: busphoto

Фото: busphoto

У січні-лютому 2017-го року, у місті відбуватиметься конкурс на перевезення пасажирів на 46-ти маршрутах. Тим часом, 23-го грудня виконавчий комітет ухвалив рішення, щодо обрання нових перевізників, управління транспорту й зв’язку продовжить договори з наявними з 2-го січня до березня 2017-го року.

Громадська організація «За якісний транспорт» припустила, що у зв’язку з цим 1-го січня львів’яни не зможуть користуватися громадським транспортом, який матиме вимушений вихідний.

Таку інформацію спростував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир:  «Перевізники взяли на себе зобов’язання працювати 1 січня», – зазначив Віктор Щир. За його словами, громадський транспорт міста курсуватиме у режимі вихідного дня, як це завжди відбувається у святкові дні.

Читайте також: У Львові 7 автобусів змінять маршрути. Схеми руху

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!