Сьогодні у Львові перекриють чергову ділянку Личаківської. Схема об’їзду

3042 0
Рух транспорту буде перекрито до липня 2018 року.

Сьогодні, 16 березня, з 09.00 ранку до 22.00 2 липня 2018 року буде перекрито рух транспорту на вул. Личаківській на ділянці від вул. Б. Котика до вул. Долішня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Об’їзд дороги буде здійснюватися відповідно до розробленої схеми організації дорожнього руху. Ремонтні роботи виконує ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Читайте також: Личаківська рогатка. Навіщо робити Львів закритим для львів’ян

Нагадаємо, у зв’язку з перекриттям вул. Личаківської, у Львові також відбудуться зміни в схемі руху маршрутів громадського транспорту, що курсують по вул. Личаківській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!