Сьогодні у Львові поховають художницю Оксану Бондарук

1936 0
Сьогодні, 5 квітня, у Львові поховають прах мисткині та художниці Оксани Бондарук, яка загинула від отруєння чадним газом.
Фото: Оксана Бондарук/Facebook

Фото: Оксана Бондарук/Facebook

Похорон Оксани Бондарук відбудеться сьогодні, 5 квітня, о 15:00 на Голосківському цвинтарі. Про це йдеться у повідомленні від рідних на сторінці художниці у Facebook. Зустріч друзів та родини, які хочуть провести прах тіла в останню путь, відбудеться з 14:30 до 14:55 біля головного входу на цвинтар. 

Читайте також: 7 людей померли у Львові за рік від отруєння чадним газом. Як вберегтись

Нагадаємо, 1 квітня на вулиці Свєнціцького, 13 внаслідок ймовірного отруєння чадним газом загинула Оксана Бондарук – львівська мисткиня, викладачка школи мистецтв. Також Оксана Бондарук була художницею-модельєром і займалась створенням костюмів. Редакція Tvoemisto.tv висловлює співчуття рідним та друзям загиблої.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!