Сьогодні у Львові стартує святкування Дня Незалежності. Куди піти?

7930 0
Цьогоріч Львів відзначатиме річницю Незалежності країни від сьогодні і упродовж 10 днів.
фото: fest.lviv.ua

фото: fest.lviv.ua

Фестиваль Параджанова на Левандівці

У п’ятницю, 19 серпня, на Левандівці стартує Фестиваль Параджанова. Тут відбуватимуться кінопокази, театральні вистави, візуальні проекти, музичні виступи, літературні зустрічі та інше.

Розпочнеться Фестиваль Параджанова 19 серпня о 17:30 перформенсом львівського художника  Володимира Топія «Без назви. Сувій» та музикою від проекту «ШУМ».

Далі на гостей проекту чекатиме відкриття фестивальної експозиції. Вона діятиме протягом усіх фестивальних днів з 11:00 до 20:00. Усі заходи відбуватимуться у Левандівському парку (вул. Повітряна, 20). Вхід – вільний.

Із програмою усіх фестивальних днів можна ознайомитися ТУТ.

Концерт «Національна гвардія – на сторожі нашої держави»

У межах відзначення 25-ої річниці Незалежності України 19 серпня на проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасу Шевченку, о 16:00 годині виступить Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України з Києва.

Ансамбль подарує львів’янам і гостям міста півторагодинну концертну програму.  Захід організовує Західне територіальне управління Національної гвардії України до 25-ої річниці Незалежності України.

Читайте також: Львів’ян запрошують проїхатися раритетними трамваями

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!