Сьогодні у Львові відбудеться Свято музики. Хто виступатиме

10048 1
Послухати виступи музикантів, виконавців та хорів можна буде у 40 локаціях міста.
Фото: Тетяна Байбак

Фото: Тетяна Байбак

Сьогодні, 21 червня, Львів усьоме приєднається до всесвітнього Свята музики. Цього року виступи понад 80 гуртів відбудуться на 40 локаціях міста, повідомляють організатори.

Читайте також: Від Моцарта до Apocalyptica. Топ-6 фестивалів неподалік Львова

На Святі музики у Львові зберуться представники року, джазу, фолку, хіп-хопу, електронної та академічної музики, хорового і сольного виконання. Серед учасників – Уляна Фаріна, LeonVoci, Жива, Богдан Чепелєв, Cover Jam, Bakun, LUMOS Orchestra, Mirami та багато інших.

Концерти відбуватимуться на території парку імені Івана Франка, Вірменського дворика, Палацу культури імені Гната Хоткевича, FestRepublic, у ТРЦ Victoria Gardens, ТЦ «Роксолана», біля статуї Діани тощо. Повну програму можна переглянути на сайті.

Усі виступи будуть безкоштовними для глядачів та неприбутковими для організаторів і виконавців. Ідея Свята – вільне поширення музики та самовираження музикантів у просторі міста.

Читайте також: Де попити кави на терасі. Топ-10 закладів

Додамо, що вперше це свято відбулось в Парижі в 1982 році. Кожного разу до свята приєднується все більше музикантів та слухачів. Його назва французькою – Fete de la Musique є грою слів, співзвучною з гаслом «Робіть музику!». За тридцять років Свято охопило всю земну кулю: від Парижа до Буенос-Айреса, від Бостона до Калькутти, від Мельбурна до Бейруту.


Читайте також:
21 Червня, 2019 15:41
Віктор 21.06. Обідній час, шкварить сонце, біля копальні кави, площа Ринок, 10 дебільно гупає тіпа електронна музика(((. Малолітні відморозки куражаться (нові обличчя, майбутнє країни, в сфері ІТ мабуть місця не вистачило))). У них все легально, офіційно.
Варвари з міськради взагалі вже берега не бачать. Хоч бери і проголосуй за їх довбня-лідера Садового, нехай нахрен все те шобло вивезе в свій омріяний київ)(.
П.С. і тих довбойобів зі супер креативної зони"завод Рема", що на Заводській,тоже зі собою забирає -подібними примітивними звуками людям у цілому районі по ночах спати не дають. І ніякої управи на довбойобів нема...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!