Сьогодні у Львові відкриють для проїзду відремонтовану ділянку Наукової

2264 0
Ідеться про відтинок від вул. Стрийської до вул. Тролейбусної.
Фото: Lembergnews

Фото: Lembergnews

Сьогодні, 15 серпня, у Львові відкриють після ремонту ділянку вул. Наукової, що закрили на ремонт 22 липня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На ділянці від вул. Стрийської до вул. Тролейбусної зробили ремонт методом холодного ресайклінгу. Окрім регенерації дорожнього покриття, на цій ділянці Наукової, серед іншого, замінили бордюри і встановили додатковий дощоприймач.

Читайте також: Які вулиці Львова влітку закрили на ремонт. Перелік, схеми об'їзду та коли відновлять

«Коли ми почали готувати технічне завдання на тендер, то з’ясували, що на цій ділянці вулиці в неналежному стані є основа дороги. Тому вирішили застосувати технологію регенерації покриття. Тобто старе покриття перемелюється і за допомогою машини рециклера воно змішується з цементом, бітумом і перетворюється в надійну основу, на яку потім наноситься верхній шар покриття», – каже голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Додамо, що на вулиці триває поточний ремонт. Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-південь». Вартість робіт становить 11,5 млн гривень. Вулицю закрили для проїзду наприкінці липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!