Сьогодні відкриють для проїзду ще одну частину Личаківської

2302 0
Повністю завершити ремонт Личаківської планують у квітні цього року.

Сьогодні, 5 лютого, у Львові після ремонту відкриють для проїзду частину вулиці Личаківської на відрізку Мучна – Котика. Про це під час апаратної наради в ЛМР повідомив керівник ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський. 

«Учора завершили замощення проїжджої частини на відрізку Котика – Мучна. Сьогодні завершують роботи на тротуарах», – сказав Роман Познанський.

Вулиця Личаківська, відрізок Мучна – Котика до ремонту

За його словами, до понеділка планують повністю завершити усі ремонтні роботи на відповідному відрізку Личаківської та відкрити дорогу для проїзду.

Читайте також: Переваги та недоліки острівця безпеки на Личаківській

Нагадаємо, 25 березня 2017 року у Львові на ремонт перекрили значну частину Личаківської вулиці. Роботи мали відбутися у три етапи та тривати 8 місяців. 17 січня цього року для проїзду транспорту відкрили першу ділянку відремонтованої вулиці – Личаківська-Мечникова до вул. Богдана Котика.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!