Сьогодні Збірна України зіграє із Авcтрією. Де дивитися

3133 0
У Львові є дві фан-зони на відкритому повітрі.
Фото: Українська Асоціація Футболу

Фото: Українська Асоціація Футболу

Сьогодні о 19:00 год у Бухаресті відбудеться матч України з Австрією. Це буде вирішальний матч групового етапу Євро-2020 і від його результату залежатиме, хто вийде в плей-офф.

Зазначимо, що у Львові працюють кілька фан-зон, зокрема фан-парк перед ЛНУ ім. Івана Франка та у Ennio Event Square, що на Джерельній, 22. 

Трансляція всіх футбольних матчів у Ennio Event Square проходить на трьох екранах із оснащеною якісною звуковою системою. Вхід у фан-зону коштує 50 грн, вартість квитка у VIP-зону – 200 грн. 

У фан-парку перед ЛНУ ім. Івана Франка встановлено великий екран, де також транслюють всі матчі. Вхід на територію вільний. 

Подивитися футбол онлайн можна за наявності відповідної підписки на oll.tv або на сайті Megogo. Також гру можна переглянути у прямому ефірі на телеканалі «Футбол 1» та на каналі ТРК «Україна».

«Футбол 24» проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Україна – Північна Македонія. Текстова онлайн-трансляція також буде у Sport.ua. 

Нагадаємо, що Україна поступилася Нідерландам у футбольному матчі 13 червня з рахунком 3:2, але здолала Північну Македонію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!