Спільнота Гарнізонного храму передала апарат ШВЛ Львівській обласній інфекційній лікарні

1858 0
У понеділок, 13 квітня, апарат високоточної кисневої терапії із функцією штучної вентиляції легень передали лікарні.
фото: капеланство. інфо

фото: капеланство. інфо

Із початком оголошення ВООЗ пандемії через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 Українська Греко-Католицька Церква долучилася до допомоги із наслідками захворювання. Про це йдеться на сайті Капеланстфо. Інфо.

Зокрема Гарнізонний храм Свв. Апп. Петра і Павла Львівської Архиєпархії УГКЦ 20 березня спільно із меценатами оголосили про початок збору коштів для закупівлі апарату штучної вентиляції легень для медичного закладу у Львові. У понеділок, 13 квітня, апарат високоточної кисневої терапії із функцією штучної вентиляції легень передали у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню.

Читайте також: Карантинні обмеження з 6 квітня. Відповіді на найважливіші питання

За цей час завдяки добровільним пожертвам прихожан храму та усіх небайдужих вдалося придбати апарат високоточної кисневої терапії із функцією штучної вентиляції легень. У храмі особливо дякують за допомогу у реалізації цього проекту ТзОВ Фірмі «Техніка монтажу», зокрема Вірі Беньо, завдяки якій доставили медичну паратуру із Китаю. 

Нагадаємо, що  21 березня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла почали збирати кошти на придбання апарату штучної вентиляції легень. За зібрані гроші, крім апарату ШВЛ, планували закупити також експрес-тести для виявлення COVID-19 та захисний одяг для профільних медичних закладів Львова.

Загалом Львів потребує сотню апаратів штучної вентиляції легень. До їх придбання вже долучився місцевий бізнес. Наразі Львівська інфекційна лікарня, куди везуть усіх хворих із підозрою на коронавірус, може прийняти до 410 пацієнтів, з яких 10 – на штучну вентиляцію легень.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!