Співзасновник SoftServe Тарас Кицмей увійшов до Правління Європейської Бізнес Асоціації

6854 0
20 листопада у Києві відбулися щорічні Загальні збори членів ЕВА.
фото: Олександри Чернової

фото: Олександри Чернової

Співзасновник та член Ради директорів львівської IT-компанії SoftServe Тарас Кицмей увійшов до Правління директорів European Business Association (ЕВА). Про це повідомляє прес-служба SoftServe.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

20 листопада у Києві відбулися щорічні Загальні збори членів European Business Association (ЕВА), на яких оголосили результати виборів нових членів правління EBA.

«Спільнота EBA допомагає ефективно зберігати всі позитивні перетворення, які стабілізували економіку України, розробляючи стратегічні шляхи та рішення, що сприяють економічному розвитку країни. Будучи представником ІТ-галузі, однієї з ключових та стратегічних для країни індустрій, своїм завданням вважаю підтримку та розвиток позитивних перетворень у цій галузі», – вважає Тарас Кицмей.

Читайте також: Як починалося ІТ у Львові. Історичні фото

Новообраними членами правління EBA також стали представники EY, ING Bank Ukraine, International Finance Corporation, Mastercard Europe, METRO Cash and Carry Ukraine, Nestle Ukraine, Siemens Ukraine.

Довідка

EBA – асоціація, яку заснували у 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. Європейська Бізнес Асоціація сьогодні є найбільш впливовим та найчисельнішим об’єднанням бізнесу в Україні. Асоціація працює для того, аби дати компаніям можливість спільними зусиллями вирішити важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!