Сто тисяч за 100 днів. БФ «Рідні» зібрав кошти для втілення культурно-мистецького проєкту «Споріднені»

1407 0
Виручені кошти спрямують на організацію культурного форуму, арт-майстерок від художників та проведення благодійного аукціону.
Фото: БФ «Рідні»

Фото: БФ «Рідні»

Щоб об’єднати таланти відомих митців, статусних дітей і дітей з інституційних закладів та надихнути їх займатися творчістю, Благодійний фонд «Рідні» за 100 днів на платформі «Спільнокошт» зумів зібрати 100 тисяч гривень.

Читайте також: Ми даруємо не цукерки, а підтримку і любов. Як працює БФ «Рідні» у Львові

Виручені кошти спрямують на організацію культурного форуму, арт-майстерок від художників та проведення благодійного аукціону.

Наразі команда фонду проводить серію творчих зустрічей митців та дітей, які чекають на своїх рідних. Вони спілкуються, обмінюються досвідом та разом створюють унікальні твори мистецтва, які згодом представлять на благодійному аукціоні.

Читайте також: Усиновлення крок за кроком. Як у Благодійному Фонді «Рідні» допомагають стати батьками

За словами керівниці Благодійного фонду «Рідні» Мар’яни Романяк, проєкт «Споріднені» відкриває таланти дітей з інституційних закладів, а також показує, наскільки важливим є для діток мати наставників, які зможуть ділитися своїм досвідом, знаннями та любов’ю.

«У межах грантового конкурсу «Культура. Спільнота» від міжнародного фонду «Відродження» та завдяки підтримці благодійників, ми отримали кошти для втілення культурно-мистецького форуму, благодійного аукціону та творчих зустрічей художників та дітей з інституційних закладів і тих, хто вже має опікунів. Все це ми плануємо втілити вже цього року», – каже Мар’яна Романяк.

Читайте також: Щоб усі були як рідні. Як у Львові працюватиме центр підтримки дітей та сім’ї «Рідні»

Усі роботи згодом представлять на цьогорічному благодійному аукціоні, де кожен охочий зможе побачити та придбати твори, які «народилися» у колаборації митців та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото Благодійного фонду «Рідні»

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!