Студенти «Львівської політехніки» розмалювали стіни дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика

2010 0
Художній розпис на стінах вони зробили в межах доброчинного проєкту «Арт-терапія».
фото дитячої лікарні у фейсбуку

фото дитячої лікарні у фейсбуку

Студенти Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» розмалювали стіни міської дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика у Львові. Про це повідомляють у Фейсбуку медзакладу.

Художній розпис на стінах вони зробили в межах доброчинного проєкту «Арт-терапія».

Другий етап мистецького проекту «Арт-терапія» стартував ще у лютому 2020 року. Саме тоді студенти четвертого курсу обрали відповідні локації в інтер’єрному просторі лікарні та розробили свої проектні пропозиції для виконання декоративних тематичних розписів.

«Основним завданням було за допомогою стилістично об’єднаних композицій – а це 5 великоформатних декоративно-живописних панно для відділень хірургії, педіатрії, травматології, офтальмології та алергології, ЛОР-відділення і на стінах двох післяопераційних палат – створити особливе наповнення, ретранслюючи позитивний настрій для маленьких пацієнтів та дбайливого персоналу», – йдеться в повідомленні.

Кураторкою проєкту була викладачцка кафедри дизайну і основ архітектури НУ «Львівська політехніка» Віолетта Радомська.

«Стіни нашої лікарні тепер є казковими та веселими, що сподіваємося додасть настрою нашим маленьким пацієнтам та їх батькам», – додають в медзакладі.

Нагадаємо, що напередодні медпрацівники ОХМАТДИТу у Львові взяли участь у фотосесії та приміряли на себе костюми супергероїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!