Суд відмовив позивачу у справі щодо фальсифікації виборів до Львівської міськради

1324 0
Залишилось дочекатись, чи буде подана апеляція
Фото: Lenta.ua

Фото: Lenta.ua

Суд прийняв рішення відмовити у задоволенні позовних вимог позивача у справі стосовно фальсифікації результатів виборів до Львівської міської ради. Про це повідомив керівник проєктів у галузі виборів та місцевого самоврядування громадянської мережі «Опора» Тарас Радь.

«Таким чином рішення Львівської міської ТВК з результатів виборів депутатів Львівської міської ради залишається чинним без змін. Залишилось дочекатись, чи буде подана апеляція», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На міську виборчу комісію тиснули, – голова Львівської міської ТВК

Нагадаємо, що днями у Львові правоохоронці відкрили кримінальну справу стосовно ймовірної фальсифікації виборів, а голову Львівської територіальної виборчої комісії Ігоря Сліпецького викликали до себе сьогодні, 9 листопада 2020 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!