Суд відпустив під заставу керівницю фірми, яку підозрюють у відкатах керівникам медзакладів Львівщини

1393 0
Їй призначили заставу 120 тис. грн.
Фото: livejournal.com

Фото: livejournal.com

Галицький районний суд відпустив під заставу директорку фірми-постачальника «Едвіл», яку підозрюють у корупційних схемах з керівниками низки медзакладів Львівщини. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Читайте також: У Львові на хабарі затримали чиновницю міської ради

Їй призначили заставу 120 тис. грн, яку вона сплатила. Днями також головного лікаря Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру Андрія Синюту, якого підозрюють у цих корупційних схемах із закупівлею медобладнання, також відпустили під заставу 115 тис. грн та відсторонили від роботи.

25 грудня торік правоохоронці провели масштабні обшуки у низці медзакладів Львівщини. У прокуратурі кажуть, що завдяки непрозорим тендерам керівництво лікарень отримувало 10-15% «відкатів».

Читайте також: Мрія про велике. Навіщо у Львові хочуть об'єднати Охматдит і Чорнобильську лікарню

До корупційної схеми причетне керівництво кількох обласних медзакладів, зокрема «Охматдит», військовий госпіталь, Львівський Центр екстреної меддопомоги, лікарня швидкої допомоги, обласний кардіоцентр та регіональний діагностично-лікувальний онкоцентр.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!