Ситуація на дорогах Львова. Через протест перекрито вулицю Винниченка. Фото, відео

2401 1
Люди вимагають переглянути перспективний план ОТГ Львівщини.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

У Львові кількадесят протестувальників перекрили вулицю Винниченка для руху транспорту. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Біля ЛОДА протестують проти приєднання до Львова мешканці Сокільників, Годовиці і Басівки. Вони вимагають повернути Перспективний план формування територій громад у Львівській області на доопрацювання та провести додаткові консультації.

Читайте також: Великий Львів. Чи зможе місто об'єднати приміські села і розширити свої межі

Разом із мешканцями Сокільників протестують мешканці Малехова, Мурованської ОТГ та інші.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, заявку на акцію протестувальники подали раніше, із зазначенням, що проводитимуть її безстроково..

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Нагадаємо, ЛОДА передала Кабміну свої пропозиції щодо нового адмінподілу Львівщини, що нараховує шість районів та 69 громад. 21 лютого відбувалось засідання міжвідомчої комісії, на якому мали розглянути ситуацію із формуванням ОТГ навколо Львова, але мешканці громад, зокрема і з Сокільників, зірвали це засідання.


Читайте також:
3 Березня, 2020 10:33
666 ... м-дя ... " ..анексія Сокільник.." ... цеплявааще ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!