Тільки четверо депутатів проголосували «за» ліквідацію парковки перед «Гранд Готелем»

1792 0
Депутат від фракції «Самопоміч» Андрій Шевців додав, що власник парковки вже понад 6 місяців не сплачує кошти за неї.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Лише четверо депутатів Львівської міської ради підтримали петицію про ліквідацію парковки перед «Гранд Готелем», що на проспекті Свободи у Львові. «За» проголосували дві депутатки від фракції «Голос» – Марія Чижишин та Вікторія Христенко. А також двоє депутатів від «Самопомочі» – Юлія Хомчин і Юрій Лукашевський. 

Автор петиції львів’янин Дмитро Мойсеєнко запропонував прибрати парковку, яку облаштували навпроти закладу. Петиція набрала необхідну кількість голосів, але депутати її не підтримали.

Читайте також: У «Львівавтодорі» обіцяють облаштувати сходи із сихівського моста на вулицю Хуторівку

Під час засідання начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів повідомив, що місто планує укласти договір із «Гранд Готелем» на цю парковку. Її облаштують згідно зі схемою, яку погоджували раніше. Також облаштують додаткові знаки, після чого власник сплачуватиме податок.

Депутат від фракції «Самопоміч» Андрій Шевців додав, що власник парковки вже понад 6 місяців не сплачує кошти за неї.

Нагадаємо, це вже друга спроба навести лад із запаркованою частиною дороги навпроти готелю. У 2019 році у Львові також реєстрували петицію за те, щоби прибрати парковку «Гранд Готелю», яку депутати ЛМР дозволили облаштувати у 2017 році. Власником готелю є депутат Львівської обласної ради та бізнесмен Григорій Козловський.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!