У Львові відкривають новий торговий центр: до міста прийде New Yorker

43199 2
29 жовтня у Львові відкриють нову сучасну торгову галерею «Victoria Gardens». У межах Осіннього форуму «Нерухомість, девелопмент, рітейл», організованого юридичною компанією HD Partners, Віталіна Захожа, директор відділу оренди «Victoria Gardens» розповіла, у чому особливіcть торгового центру та які нові бренди прийдуть до Львова.

«Торговий простір «Victoria Gardens» готовий до відкриття. У цей час вже підписано 70% договорів на оренду приміщень, тож у день відкриття на гостей міста чекатимуть 110 магазинів», – розповіла Tvoemisto.tv Віталіна Захожа.

На перших двох поверхах представлені торгівельні заклади. Серед магазинів українських виробників: студія одягу «Vovk», магазин чоловічого одягу «Відіван», магазин вишиванок «Колорит», «Natali Bolgar», магазин косметики «Solo»,  «GOLDI Льонокомбінат», Київський ювелірний завод та інші. На третьому поверсі навесні відкриють спорт-клуб «King» площею у 2400 кв.м. На інших великих площах є супермаркет «Сільпо» – 7000 кв.м, супермаркет техніки «Фокстрот» – 1800 кв.м, також в торговому центрі для відвідувачів облаштована зона дитячих розваг – 1300 кв.м та боулінг з шістнадцятьма доріжками. Відкриття кінотеатру заплановане на грудень.

Трьохярусний паркінг облаштований перед будівлею торгової галереї. 

«Victoria Gardens» позиціює себе, як центр для сім’ї. Серед дитячих брендів будуть «Lego», «Міккі», «Будинок іграшок», «Аргоша» та інші.  

Окремою частиною торгівельного центру буде фуд-корт. Поїсти відвідувачі зможуть у «Blackwood Coffee & Burger»,  «Big Berry Coffee», «Express buffet», ресторані «Celentano», «Варениках тут», «Японі Хаті», «Хінкальні», «Львівській майстерні шоколаду», ресторані «Open».

До кінця 2016 року, за словами представниці ТРЦ, всі вакантні місця торгівельного центру будуть заповнені. Це магазини, які уже підписали договір про оренду, але ще не готові до відкриття. Зокрема, німецька компанія «New Yorker», продукцію якої вперше представлять у Львові.

Торгова галерея розташована за адресою: вулиця Кульпарківська, 226 А. Також, на виїзді із подвір’я торгового центру планується облаштування зупинки транспорту. Про запуск нових маршрутів у зв’язку з відкриттям «Victoria Gardens» ще невідомо.

Нагадаємо, у Львові функціонує декілька великих торгових центрів. Рік тому у центрі Львова відкрили торговий центр «Форум Львів». Також у місті працює ТРЦ King Cross Leopolis.

Підготувала Олена Ільків

 


Читайте також:
12 Жовтня, 2016 13:30
Яків З вашими цінами і вибором краще б відкрили новий велий СЕКОНД ХЕНД, таким жебракам як ми тільки це тепер по зубам))) Скоро будуть фешн-смітники відкривати)))
12 Жовтня, 2016 08:54
Аня Кому потрібне те лахміття чи спортивний клуб!!! Краще б відкрили центр розвитку дітей!
І зібрали усі розвиваючі заклади для діток в одному великому центрі!
Хелен Дорон, Винахідник, Моторна бджілка, дитячий центр кузя, приватний садочок, Baby club, кіндервіль та інші А після навчання дати дитині трошки розслабитись! Поїсти у Мак Доналдз, нехай дітки побігають по лаберинтах! Ідей повно, тільки треба щоб знайшлась така людина, яка не байдужа до дітей! Тоді у нас покоління буде розумне і щасливе!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!