Трьох львівських паралімпійців та їх тренерів відзначили державними нагородами

1214 0
Паралімпійців відзначили за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху, досягнення високих спортивних результатів на XVI літніх Паралімпійських іграх у місті Токіо.
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Трьох львівських паралімпійців – Віктора Дідуха, Наталію Морквич та Романа Павлика відзначили високими державними нагородами та нагородили їх орденами та мадаллю, повідомляє відділення НОК України у Львівській області у Фейсбуці.

Медалі також отримали і їхні тренери.

Читайте також: Львівський тенісист Віктор Дідух став віцечемпіоном Паралімпіади-2020

Паралімпійців відзначили за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху, досягнення високих спортивних результатів на XVI літніх Паралімпійських іграх у місті Токіо (Японія), виявлені самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України.

Орденом «За мужність» ІІ ступеня нагородили дворазового срібного призера з тенісу настільного Віктора Дідуха.

Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – срібну призерку з фехтування на візках Наталію Морквич.

Медаллю «За працю і звитягу» – бронзового призера з легкої атлетики Романа Павлика.

Читайте також: Україна завершила Паралімпіаду у Токіо, здобувши 98 медалей

Також медаллю «За працю і звитягу» нагородили тренерів Наталії Москвич і Романа Павлика – Андрія Колеснікова та Олега Лещишина.

Нагадаємо, до 5 вересня 2021 року в місті Токіо тривають XVІ літні Паралімпійські ігри. Із Львівської області поїхали 8 спортсменів. Вони змагатимуться у таких видах спорту, як стрільба з луку, фехтування на візках, настільний теніс та легка атлетика. Львівська фехтувальниця Наталія Морквич 28 серпня уже здобула «срібло» на Паралімпійських іграх.

А олімпійську форму України на Іграх у Токіо відзначили як одну з найкращих та найстильніших. Таку високу оцінку дало відоме американське видання «PEOPLE», зробивши підбірку найстильніших луків, які вразили під час параду на церемонії відкриття нещодавно завершених Олімпійських ігор у Токіо за участю 206 команд-учасниць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!