Цього року на Львівщині капітально відремонтують дорогу Турка – Лопушанка

1871 0
Дорога є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до пункту пропуску Лопушанка-Міхновець.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

Цього року на Львівщині планують капітально відремонтувати дорогу Турка – Лопушанка. Ремонт здійснюватимуть на двох ділянках: від Турки до села Вовче та від Вовчого до Лопушанки. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: Які дороги на Львівщині ремонтуватимуть у 2021 році. Перелік

Щодо першого напрямку протяжністю 7 кілометрів проєктно-кошторисна документація проходить експертизу. Далі у найкоротший термін оголосять тендер. На цей рік виділили 50 млн грн. Для ремонту другої ділянки профільний департамент розробляє проєктно-кошторисну документацію, яку  мають завершити до кінця серпня.

За словами Юрія Бучка, дорога Турка – Лопушанка є стратегічно важливою для гірського регіону та веде до перспективного пункту пропуску Лопушанка-Міхновець.

Читайте також: На Львівщині будують нову кільцеву розв’язку. Фото

«Розуміючи важливість цього напрямку та враховуючи незадовільний стан дороги, з місцевого бюджету виділили 1 мільйон гривень для ліквідації ямковості. Також плануємо залучати кошти з державного дорожнього фонду. Від вчора техніка вже працює», – зазначив заступник голови ЛОДА.

Нагадаємо, для ремонту доріг місцевого значення у Львівській області додатково виділили 162 млн гривень. Фінансування розподілять на об'єкти, які розпочали ремонтувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!