Дитячу лікарню на Орлика відремонтують за понад 8 мільйонів гривень

2993 0
Завершити ремонтні роботи мають до кінця 2019 року.
Фото: varta.com.ua

Фото: varta.com.ua

У Львові реконструюють внутрішні інженерні мережі ізоляційно-діагностичного корпусу Комунальної міської дитячої лікарні на вулиці Орлика. Про це стало відомо із сайту електронних закупівель Prozzorro.

Читайте також: У львівській дитячій лікарні чоловік побив двох лікарів та розгромив приймальню

Переможцем аукціону стала ТзОВ «Сервіскотломонтаж-Львів», яка запропонувала відремонтувати корпус за майже 8,1 млн гривень. Кінцевий термін виконання робіт — грудень 2019 року. 

У лікарні мають демонтувати та встановить нове трубопровідне обладнання, сантехніку, вентиляцію та електроосвітлення. Втрати підприємства на зарплату працівників становитимуть 687 тис. грн (8,5% від вартості угоди), а прибуток — 111 тис. грн (1,37%, відповідно).

Читайте також: Лікарів зобов’язали знайомити пацієнтів з протоколами лікування

Окрім ТзОВ «Сервіскотломонтаж-Львів», у тограх взяли участь ще три компанії — ПП «Арагас», ТОВ «Вельт кепітал», і ТОВ «Енергоресурс-монтаж», які запропонували відремонтувати корпус дитячої лікарні дешевше. Однак у них були відсутні низка банківських документів.

Як повідомляють Наші Гроші. Львів, одним із власників ТзОВ «Сервіскотломонтаж-Львів» є Сергій Липовецький, який раніше був помічником депутата ЛМР від БЮТ Олега Породка. З 2017 року компанія отримала отримало 36 підрядів на 28,6 млн грн, з них 27 угод на загальну суму у 21 млн грн – на території Львівської області.

Читайте також: Дитячій клінічній лікарні подарували нове унікальне обладнання

Нагадаємо, у львівській дитячій лікарні на Орлика планують облаштувати операційну для немовлят, проект якої став одним із переможців на Громадському бюджеті торік. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!