Шлях додому. Які фільми подивитися до Дня тата

4048 0
Зібрали для вас кілька фільмів про роль татів у житті дітей.

У третю неділю червня в Україні офіційно відзначають День Батька. Свято започаткували 19 червня 1910 року. Tvoemisto.tv пропонує переглянути кілька фільмів про батьків на різну тематику.

«В гонитві за щастям», 2006

Кріс змінює одну роботу за іншою, тільки б забезпечити маленького сина. Але низькооплачуваної посади продавця недостатньо. Вони залишаються на вулиці. Однак ніщо не може змусити молодого батька опустити руки і перестати працювати заради майбутнього своєї дитини.

«Додому», 2019

За сюжетом стрічки, батько, роль якого виконав Ахтем Сеітаблаєв, вирушає до Києва, щоб забрати меншого сина додому в Крим. На півострові йому необхідно ще поховати старшого сина за мусульманськими традиціями.

«2+1», 2016

Життя Самуеля було легким, безтурботним і сповненим захопленнями. Але все змінилося тоді, коли одна з його численних колишніх подруг підкинула йому немовля. Головний герой відправляється на пошуки матері дитини Глорії. Все це обернеться низкою подій, які назавжди змінять життя Самуеля. Безуспішні пошуки в іншій країні призводять до того, що життя Сема кардинально змінюється. Сем стає каскадером, а дочка Глорія стає його сенсом. І все йде добре, поки через 8 років Глорія не сказала, що понад усе хоче побачити свою маму.

«Ми купили зоопарк», 2011

Бенджамін Мі після смерті дружини сам виховує сина і дочку. Він вирішує трохи змінити життя, і переїхати з міста в тихе і спокійне місце. Бенджамін придбав кілька гектарів землі з хорошим і великим будинком. На цій території також знаходиться зоопарк, який переживає не найкращі часи. Так для головних героїв фільму починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями і різними курйозами. Родину Мі чекає зустріч з новими друзями, боротьба за життя і існування зоопарку.

 

«Обдарована», 2017

Френк Адлер – неодружений чоловік, який сам виховує свою талановиту племінницю Мері, замінюючи їй батька. Але раптом в їх життя повертається її бабуся, мати Френка, і подає в суд, щоб домогтися одноосібної опіки над дівчинкою.

«Батько», 2020

Ентоні, незважаючи на свій похилий вік, мешкає сам у Лондоні, у розкішній квартирі і відкидає усі спроби доньки облаштувати його повсякденне життя. Однак, дочка не поспішає здаватися. Вона стає дедалі наполегливішою у своїх намаганнях покращити життя батька, який починає сумніватися у своїх близьких, власному розумі та у реальності, що його оточує.

Фото з відкритих джерел


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!