Львів переймає європейський досвід: у місті почала діяти туристична картка

8182 0
Відтепер туристи, які їдуть до Львова, можуть замовити спеціальну туристичну картку і отримати знижки в кафе, ресторанах, хостелах, готелях і сувенірних крамницях міста, а також безкоштовний вхід в музеї.
Фото: prevention.com

Фото: prevention.com

Вартість Lviv Tourist Card на 1 день – 59 грн, на три дні - 119. Замовити картку можна через інтернет і отримати її по приїзді до міста, або ж купити її у пунктах продажу у Львові, повідомив tvoemisto.tv представник проекту Lviv Tourist Card Микола Крупей. При бажанні карту також можуть надіслати поштою.

«Ми не винаходили велосипед, ми побачили, що в успішних туристичних містах є такі картки, а у Львові чомусь немає, незважаючи на те, що кожного року потік туристів збільшується. Вирішили впровадити цей проект у Львові. Картка – це весь набір послуг необхідних туристу, який приїжджає до Львова – знижка на проживання, харчування, сувеніри та проїзд», - розповів Микола Крупей.

За його словами, картку розробили таким чином, щоби стимулювати туриста залишатися у Львові надовше. Якщо турист купить триденну карту, то вона буде стимулювати його залишитися не на два дні, як зазвичай приїжджають, а на три.

Продаж карток розпочали з початку тижня, вже є перші замовлення, зазначив представник проекту. Розробляли Lviv Tourist Card у партнерстві з міською радою та ГО «Львівський туристичний альянс».

При купівлі картки через інтернет, покупцеві повідомляють її унікальний номер. Замовити карту можна тут.  У Львові отримати або купити картку можна у трьох місцях: Музей скла, що на площі Ринок, 2 з 10:00 до 18:00; велопрокат на вул. Вірменській 30/3 з 10:00 до 18:00 та в турфірмі «Міст-тур» на просп. Шевченка 34  з 10:00 до 19:00. Картку можна забронювати на будь-яку зручну дату.

Перелік закладів, у яких можна отримати знижку, є на сайті. Кількість карток наразі не обмежена.

«Ми розраховували ціну картки відповідно до витрат, які несе турист. У вартість заклали також компенсацію закладам, які з нами співпрацюють», - додав представник проекту.

Довідка:

"City card" або "Tourist Card" – це своєрідна програма лояльності, які функціонує у більшості туристичних центрів світу. Міська туристична картка лояльності надає певні привілеї та переваги кожному її власнику:безкоштовні екскурсії, знижки в ресторанах, готелях, таксі та на інші сервіси для тих, хто подорожує.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!