У лікарні Львова від опіків помер 24-річний пластун, який зумів врятувати з пожежі своїх братів

10144 0
У домівці родини Мудрих стався вибух газу. Батько і син отримали важкі опіки.
Фото: зі сторінки "Пласту" у Фейсбуці

Фото: зі сторінки "Пласту" у Фейсбуці

У Львові в опіковому центрі помер 24-річний пластун Дмитро Мудрий. Хлопець отримав 80% опіків тіла під час пожежі. У його помешканні, в приватному будинку Тернополя стався вибух газу. Рятуючи молодших братів Дмитро та його батько отримали тяжкі опіки. Про це йдеться на сторінці «Пласту» у Фейсбук

«Сьогоднішній день почався із сумної звістки. Зранку обірвалося життя Дмитра Мудрого. 11 березня вдома у сім’ї Дмитра стався вибух газу. Дмитро та його батько рятували братів з пожежі, обоє отримали тяжкі опіки — 70-90% тіла. Боротьба за життя продовжувалася останні дні, та Дмитра не змогли врятувати», – йдеться у повідомленні.

У «Пласті» кажуть, що Дмитро був дуже творчою людиною. «Навчався у Київському національному університеті культури і мистецтва. На пластових ватрах завжди грав на гітарі та драйвив постійною посмішкою. Захоплювався музикою, колись з друзями заснували гурт Random, де гарно проявляли себе на аматорській сцені», – йдеться на сторінці «Пласту»

Попрощатись з Дмитром у Львові можна буде у п’ятницю. У Львові організують благодійний концерт-вечір пам'яті. Зібрані кошти перекажуть родині Мудрих. За життя батька, Олега Мудрого нині борються лікарі Львівського опікового центру.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!