У Лікарні швидкої допомоги Львова проведуть капремонт системи електропостачання

1979 0
Переможцем тендеру стала компанія з Полтави, яка запропонувала провести ці роботи за 3,6 млн грн
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Згідно з результатами тендеру, оголошеного ЛКП «Львівсвітло», систему електропостачання лікарні відремонтує ПП «Де Люкс Системи». Про це йдеться матеріалах на платформі держазкупівель Prozorro.

Як випливає з оголошення, йдеться про капітальний ремонт системи електропостачання із заміною розподільчого обладнання, а також про поставку, монтаж та пусконалагоджувальні роботи дизель-генератора резервного живлення Комунальної міської клінічної лікарні. Роботи мають бути завершені до кінця цього року.

Читайте також: У Львівській лікарні швидкої допомоги відкриють відділення реабілітації

На час оголошення конкурсу, орієнтовна ціна робіт становила 4,5 млн грн. У тендері взяли участь три компанії.  Фірма КДКС пропонувала виконати ці роботи за 4 млн грн, ПП «Арт-Енерго» – за 4,498 млн грн. Натомість «Де Люкс Системи» запропонувало виконати замовлення за 3,633 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!