У лікарні швидкої допомоги Львова відкрили відділення нефрології та діалізу

1537 0
У відділенні є 12 стаціонарних ліжок для лікування пацієнтів із хворобами нирок.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У лікарні швидкої допомоги на Миколайчука у Львові відкрили відділення нефрології та діалізу. Тут встановили 14 нових діалізних апаратів, які зможуть обслуговувати близько сотні пацієнтів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У Львівській лікарні швидкої допомоги провели ще дві трансплантації нирок

На ремонти і заміну інженерних мереж у відділенні з міського бюджету скерували близько 3 млн грн, а за кошти інвестора закупили обладнання, меблі та ліжка для пацієнтів.

«Процедури – декілька разів в тиждень, є якісна апаратура, нова система водоочистки. Декілька місяців тому ми запустили гострий діаліз, тому для пацієнтів з нирковою недостатністю, гострою чи хронічною, є повний спектр допомоги», – зазначив головний лікар Олег Самчук.

На сьогодні у лікарні тривають проєкти із облаштування інсультного центру, відкритого відділення гемодіалізу, у лікарні відкрили дитячу кардіохірургію.

Читайте також: На території лікарні швидкої допомоги облаштують вертолітний майданчик

Нагадаємо, що лікарня швидкої допомоги планує розпочати роботи із будівництва злітно-посадкового майданчика перед лікарнею, капітальний ремонт відділення кардіохірургії та трансплантації серця і облаштування інсультного центру. Лікарню швидкої допомоги цього року ремонтують за 64 млн грн. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!