У Лікарні швидкої допомоги сьогодні відкриють першу частину Covid-корпусу

2590 0
Тvoemisto.tv транслюватиме відкриття о 12.30 год.
Фото: Лікарня швидкої допомоги

Фото: Лікарня швидкої допомоги

Сьогодні у Лікарні швидкої допомоги відкриють першу частину нового відділення, яке прийматиме хворих на коронавірус. Тут розгортають додаткове відділення на 350 ліжок. До цього двоповерхове приміщення 35 років орендував Львівський медичний коледж післядипломної освіти.

Тvoemisto.tv транслюватиме у проямому ефірі о 12.30 год відкриття частини корпусу і покаже, яке сюди закупили медичне обладнання. Сьогодні у новий корпус уже мають госпіталізувати хворих із коронавірусною інфекцію.

Читайте також: Як у Львові терміново розгортають новий Covid-корпус. Фоторепортаж

Зазначимо, що додаткові ліжкомісця у Львові також розгортають у 1-шій міській лікарні на вул. Ужгородській (80 ліжок),у 8-мій міській лікарні на вул. Навроцького (60 ліжок, частину з них – у приміщенні центру «Мікрохірургія ока»). Також хворих з коронавірусною інфекцією або з підозрою приймає 5-та міська лікарня Львова, а хворих із пневмонією приймають у приміщенні 4-ї лікарні на Свенціцького, для хворих тут є 40 ліжок.

Детальніше про те, як у Львові терміново розгортають новий Covid-корпус, читайте у матеріалі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!