У Львівській обласній лікарні відкрили ще одну гібридну операційну

1827 0
За таких операцій процес одужання та реабілітації практично зведений до одного дня.
Фото: ЛОКЛ

Фото: ЛОКЛ

У Львові з’явилась ще одна гібридна рентгено-ендоскопічна операційна в обласній клінічній лікарні. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної клінічної лікарні. 

«Ендоскопічні операціі на органах панкреатобіліарної системи, операції стравоходу, шлунку, тонкої і товстої кишки усіх типів складності. Важливо, що усі втручання відбуваються уві сні під спостереженням лікаря-анестезіолога, а для пацієнта завдяки малоінвазивному втручанню процес одужання та реабілітації практично зведений до одного дня», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У львівській дитячій лікарні планують створити центр кохлеарної імплантації

Нагадаємо, у приймальному відділенні Львівської обласної клінічної лікарні провели капітальний ремонт.

Зокрема, облаштували нове покриття від терапевтичного відділення до головного корпусу, реорганізували приймальне відділення з лабораторією, довідковою, кімнатою для відпочинку лікарів.Також у відділенні облаштували кабінети для проведення УЗД та ехо серця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!