У ЛКП «Лев» 20 нових песиків хочуть знайти свій дім. Фото

7870 0
Серед собачок є із нашийниками, яка сподівається, що їх заберуть власники.
Фото: ЛКП ЛЕВ

Фото: ЛКП ЛЕВ

Цього року ЛКП «Лев» розширило свою географію, щоб показати собакам Львівської ОТГ, що їхнє життя також може кардинально змінитися. На підприємстві є 20 нових песиків, які можуть стати частиною вашої сім'ї.

КЕНДІ, 2 роки. Місце відлову: вул. Шевченка. Маленька, елегантна, дуже симпатична дівчинка. Махає хвостиком, потребує багато обіймів і хороших слів.

ХОРТОН, 1 рік. Місце відлову: вул. Керченська. Кілька днів бігав на Погулянці. Дуже позитивний, лагідний, добродушний.

НАФКА, 7 років. Місце відлову: Винники, вул. Галицька. Хороша, товстенька, ніжна кнопочка. Соціалізована, контактна, обожнює, коли її несуть на руках і глядять животик.

ГЕРДА, 4 роки. Місце відлову: вул. Наукова. Метис ротвейлера, невисока, худенька і лагідна собачка. Мала на собі нашийник, тож, ми сподіваємося, її шукають власники.

ПЕПСІ, 11 місяців. Місце відлову: вул. Пимоненка. Дуже хороше дівчатко. Ніжне, наївне. На початку перебування на підприємстві дещо побоювалася людей, а тепер любить і радіє увазі.

АЙРУС, 2 роки. Місце відлову: вул. Патона. Чудовий хлопчик з тулубом і лапками, як у такси. Дуже комунікабельний, не дурний. Мав нашийник, отже мав свою людину.

ЛЕЙЛА, 1 рік. Місце відлову: вул. Литвиненка. Дуже життєрадісна дівчинка. Любить поговорити, давати лапку і ловити язиком сніжинки. Дещо дитяча, але в ній вже вимальовується чудова дама.

АЛЬМА, 10 років. Місце відлову: вул. Сяйво. Маленька, тиха, зворушлива собачка. Має новоутворення в молочних пакетах, потребує нескладного лікування і щоб хтось її взяв під крило.

БІЛИЙ, 7 років. Місце відлову: вул. Шевченка. Добрий, толковий, вгодований хлопчик. Можливо, він жив на чиємусь подвір'ї і його шукають.

ОРІОН, 8 місяців. Місце відлову: Брюховичі, вул. Лісна. Високий, з серйозним виразом обличчя, а насправді дитятко. Метис хаскі, неймовірні очі. Для нього шукають батьків.

БОНЯ, 10 місяців. Місце відлову: вул. Пимоненка. Вуха, як крила, і мордочка, як у ведмедика. Любить ніжності.

ПАЛЬМА, 4 роки. Маленька, смішна, кудлата. Добра, з кумедними зубами.

ОСІРІС, 4 роки. Місце відлову: вул. Під Голоском. Розкішний, викоханий хлопчик. Абсолютно ручний, доброзичливий. Охайно виглядає і мав на собі 2 нашийника. 

СЕМ, 4 роки. Місце відлову: вул. Лисеницька. Хороший, розумний хлопчик, який замерзав на вулиці. Настраждався, має рану на мордочці. Йде назустріч.

ПІКСІ, 11 місяців. Місце відлову: вул. Пимоненка. Скромна, слухняна дівчинка, яка дуже схожа на чорного песця. Трішки боїться, але вчиться комунікувати, довіряти і робить усе, що їй кажеш.

ДАРК, 3 роки. Місце відлову: вул. Городоцька. Красень, атлет. Метис бельгійської вівчарки. Для нього шукають старих чи нових господарів.

РАДІОН, 10 років. Місце відлову: Рясне-1, район ринку. Чемний, дружній. Приїхав на щорічну вакцинацію, а заодно перечекати морози та побачитися зі старими друзями.

СІМБА, 6 років. Місце відлову: вул. Шевченка. Це ще той ловелас! Добряк, лизунчик і дуже медовий ніс. 

РІЧ, 5 років. Місце відлову: Винники, вул. Жуковського. Скромний-прескромний. Мав господарів, а тепер нікого не має. Добрий, чуттєвий і дуже розумний.

ДОМІНО, 10 місяців. Місце відлову: вул. Пимоненка. Фантастичне дитятко. Товсте, смішне. Дуже тягнеться до людей. Потрібен дім!

Забрати песиків можна за адресою вул. Промислова, 56, деталі за телефоном 068 535 45 45.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!