Суперечить постанові Кабміну. У ЛОДА розкритикували послаблення карантину у Львові

4246 0
Продовжувати чи послаблювати карантинні обмеження має право лише державна комісія ТЕБ і НС, наголосив голова Львівської ОДА.
Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Рішення міської комісії ТЕБ і НС Львова про відновлення роботи ринків і дозвіл на відкриття літніх майданчиків суперечить положенням Постанови КМУ про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Робота непродовольчих ринків та терас суперечить положенням Постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. №1236. Тобто у разі порушень цих положень Нацполіція має повне право застосовувати адміністративні покарання», – повідомив Максим Козицький.

При цьому він нагадав, що Львівщина досі перебуває у червоній зоні.

«Продовжувати чи послаблювати карантинні обмеження має право лише державна комісія ТЕБ і НС», – наголосив голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, що Львівщина із 24 березня перебуває у червоній карантинній зоні, де діють посилені обмеження. Від сьогодні, 19 квітня, у Львові дозволили роботу літніх терас закладів громадського харчування, непродовольчих ринків, а також за парти повернуться учні 1-4 класів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!