У Львівській лікарні швидкої допомоги медики майже перестали хворіти на Covid-19

2152 0
За травень-червень перехворіли 123 працівників медзакладу.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

У Львівській лікарні швидкої допомоги медики майже перестали хворіти на коронавірус. У лікарні кажуть, що допомогли вжиті заходи безпеки. Про це ідеться на фейсбук-сторінці медзакладу.

Читайте також: Була там, де важко. У пам'ять про лікарку анестезіолога Ірину Федоришин

Так, у серпні у ЛШМД на коронавірус захворіли четверо медиків. У липні і червні, відповідно, 11 і 26. Найбільше випадків захворювання на ковід-19 серед працівників лікарні було у травні – тоді захворіли 82 людей.

«Це означає, що карантинні обмеження і всі заходи безпеки, вжиті у нашій лікарні – спрацювали правильно. Однак, слід пам’ятати – небезпека нікуди не поділася. Тому продовжуймо мити руки, носити маски і дотримуватися соціальної дистанції», – ідеться в повідомленні.

Читайте також: Лікарню швидкої допомоги відремонтують за 64 мільйони гривень

Нагадаємо, у лікарні швидкої меддопомоги Львова запрацював Центр транспланталогії. Також тут відновили дитячу кардіохірургію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!