У львівській школі, де обвалилися сходи, навчання відновлять не раніше осені

2179 0
Учні Львівської середньої загальноосвітньої школи № 44 імені Тараса Шевченка (вул. Пстрака, 1), де обвалилися сходи, перейшли на навчання в інші заклади.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

«Школярі зараз навчаються у Загальноосвітній школі № 33, Львівській правничій гімназії, Львівському технологічному ліцеї та Центрі дитячої та юнацької творчості Залізничного району. Уроки їм проводять вчителі їхньої школи №44», – про це під час брифінгу повідомила керівниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Читайте також: ТОП-5 найкращих шкіл Львова за результатами ЗНО

Як зазначила Зоряна Довганик у коментарі для Tvoemisto.tv, до 4-го квітня у школі ліцензійна організація проводитиме обстеження сходових кліток та стан приміщення загалом, аби визначити необхідний обсяг робіт. Вона додала, що, найімовірніше, навчання у СЗШ № 44 відновлять вже з вересня 2017-го року.

Нагадаємо, 16-го березня, у середній школі № 44, що на вулиці Пстрака, 1 (Шевченківський район), обвалилась опорна балка сходового маршу. Обвал стався між 2-м і 3-м поверхами лівого крила будівлі. Ніхто не постраждав. Наступного дня міська комісія з питань надзвичайних ситуацій прийняла рішення закрити школу.

Підготувала Наталія Павлишин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!