У Львові в Музеї Гідності відкрили виставку фотографій дітей, чиї батьки не повернулися з війни

1488 0
На світлинах зображені діти загиблих героїв російсько-української війни.
Фото: Музей Гідності у Львові

Фото: Музей Гідності у Львові

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, львівський Музей Гідності започаткував проєкт «Мій тато не повернувся з війни». Для огляду виставили серію фотографій дітей із Львівщини, батьки яких загинули у новітній російсько-українській війні, йдеться на сторінці Музею Гідності у Львові.

Читайте також: У Львові відновлюють дитячу залізницю. Розклад, ціни, стан вагонів

«Вони усі різні, у кожного є свої вподобання та захоплення, вони радіють та сумують, граються та мріють. Усе, як у мільйонів дітей на цій планеті Земля. Тільки бракує їм одного-єдиного – татуся, який віддав своє життя за мирне небо над головами усіх діточок України», – йдеться у повідомленні.

На світлинах науковця та фотографа Сергія Глотова, який у 2014 р. був змушений покинути окупований Луганськ, є діти Андрія Гергерта, друга «Червня», заступника командира УДА, командира 8-го окремого батальйону «Аратта», Дмитра Жовтого, учасника Революції Гідності, солдата-розвідника 24-ого штурмового батальйону «Айдар», Леоніда Луцика, солдата 80-ої десантно-штурмової бригади, Юрія Круглікова, майора 24-ої окремої механізованої бригади та Дмитра Лагунова, добровольця 1-ої окремої медичної роти ім. Пирогова.

Проєкт, за словами організаторів, триватиме упродовж кількох місяців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!