У львівському Парку культури встановлюють новий атракціон. Вартість квитків

22360 1
Квиток на «Летючу машину» коштуватиме в межах 20-30 грн.
Фото: Наталія Бунда/Facebook

Фото: Наталія Бунда/Facebook

У Парку культури імені Богдана Хмельницького вже встановили новий атракціон. Він з’явився на місці зношеного «Дзвіночка», який списали з балансу на початку квітня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор парку Олександр Молодий.

«Атракціон називається «Летюча машина». Його привезли вчора та вже поставили. Підключати будемо після 20 червня. Потім зробимо паспорт об’єкта, отримуємо дозвіл на експлуатацію, і атракціон почне працювати», – каже він.

Читайте також: У Парку культури відкривають сезон атракціонів. Вартість квитків

За словами Олександра Молодого, це буде дитячо-сімейний атракціон, яким зможуть користуватись одночасно 11 дітей або 8 дорослих. Діти до чотирьох років можуть скористатися атракціоном тільки разом із батьками, а від семи – самостійно. Квиток коштуватиме 20 грн (для дітей) або 30 грн (для дорослих).

Додамо, що вартість атракціону «Летюча машина» становить майже мільйон гривень.

Ольга Коваль



Читайте також:
17 Червня, 2019 00:27
Соломія Зремонтуйте дороги в парку. Не можливо їздити батькам з дітками.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!