У львівському Парку культури висадили квіти на підтримку Олега Сенцова. Фото

2182 1
Акцію «Саджайте квіти, а не людей» навесні започаткувала акторка Римма Зюбіна.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Учора, 20 липня, у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбулась акція «Саджайте квіти, а не людей». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Акція спрямована на підтримку політвязня Олега Сенцова та усіх українських заручників Кремля.

Читайте також: Львівські митці вийшли на акцію підтримки Олега Сенцова. Фото

«У 2018-му Олег 145 днів голодував із вимогою звільнити всіх українських політв'язнів Росії – тоді їх було понад 70 людей. У Криму нині 56 людей за ґратами за свою віру, мусульманство, з них 55 – кримські татари. Загалом у Росії перебувають понад 100 політв'язнів та 24 українських моряки», – зазначають організатори.

Акцію «Саджайте квіти, а не людей» навесні започаткувала акторка Римма Зюбіна.

До акції у Львові долучились небайдужі, які висадили квіти на клумбах Парку культури.

Фото: ЛМР

Фото: Марія Кравченко/Фейсбук


Читайте також:
20 Липня, 2019 18:39
666 ... чим більше в Росії будуть саджати "сенцових" , тим більше в Україні (у Львові) висадять-посадять квітів ? ... бо саме до таких "висновків" підводять оті організатори отаких "акцій" ... чому просто не висадити квіти ? ... кому потрібен отакий конкретно дурний піар ?...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!