У Львівському перинатальному центрі народилася трійня. Фото

16176 0
Двоє хлопчиків і дівчинка активно набирають вагу та чекають на виписку додому.
Фото: Львівський перинатальний центр

Фото: Львівський перинатальний центр

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вулиці Вашингтона, народилася друга у цьому році трійня. Йдеться на їхній сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: У львівському перинатальному центрі за місяць народилося 10 двієнь

Двоє хлопчиків та дівчинка шляхом кесаревого розтину народилися ще 15 квітня. Матвій народився з вагою 2 260 г, Тимофій – 2 400 г, а Лідія – 2 370 г. Усі троє були однакові на зріст – 46 см.

Читайте також: В Україні пропонують змінити умови виплати допомоги при народженні дитини

Майбутня багатодітна мама Галина 10 днів перебувала у відділенні патології вагітності під наглядом акушер-гінеколога Людмили Миколайчук і на 35-36 тижні їй провели кесарів розтин. Щойно діти дещо зміцніли, їх перевели у відділенні інтенсивної терапії новонароджених.

Зараз дітки активно набирають вагу та чекають разом з мамою на виписку додому.

Нагадаємо, що Львівщина була у п’ятірці областей, де на початку цього року зареєстрували найбільше новонароджених Крім Львівщини, до списку потрапили місто Київ (2 233 дітей), Одеська область (1 603), Дніпропетровська область (1 600) та Харківська область (1 310 дітей).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!