У Львівському перинатальному центрі за місяць народилося 14 двієнь

3273 0
Загалом у лютому тут народилося 366 дітей.
Фото:lviv.vgorode.ua

Фото:lviv.vgorode.ua

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, у лютому народилося 366 діток, з яких 14 – це двійнята. Про це перинатальний центр повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: У львівському перинатальному центрі допомогли народити жінці із множинними міомами

«Зима лютувала лише за вікном. А у Львівському перинатальному центрі тепло та затишно. У лютому народилося 366 дітей – 179 дівчинки і 187 хлопчиків. Останній місяць зими видався багатим на багатоплідні вагітності. У наших стінах народилося аж 14 двієнь», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев пропонує збільшити виплати при народженні першої дитини із 40 до 100 тисяч гривень. також Верховна Рада повернула «пакунок малюка», який перестали видавати з першого вересня цього року.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!