У Львові біля пологового залишили немовля

29395 0
Дівчинку вагою у три кілограми залишили сьогодні вночі, загорнуту у рушник
Фото: Пологове відділення комунальної 3-ої МКЛ м.Львова

Фото: Пологове відділення комунальної 3-ої МКЛ м.Львова

Сьогодні вночі о 03.30 год до пологового відділення на вул. Рапопорта підкинули новонароджену дівчинку. Про це повідомили у 3-тій міській клінічній лікарні.

Читайте також: У дитячій лікарні на Орлика охрестили хлопчика, якого залишили у «Вікні життя»

Як розповіли у лікарні, дівчинку підкинули до воріт в'їзду у пологове відділення. Охоронець, почувши плач, побачив дитину і одразу приніс її у приймальне відділення пологового. Сторонніх осіб поруч не виявили. Дівчинка була загорнута в рушник.

Під час огляду медики встановили, що дівчинка – новонароджена, оскільки ще кровоточила пуповина, температура її тіла на той час була 33°, тобто вона була переохолоджена. Лікарі провели всі необхідні реанімаційні заходи та взяли всі аналізи.

Читайте також: У гонитві за щастям. Підбірка фільмів про татів

Про цей факт одразу повідомили поліцію, на місці події склали відповідний акт про покинення дитини.

Зараз стан дівчинки задовільний. Її вага 3050 грам, вона та перебуває під наглядом неонатологів пологового відділення 3-ї міської клінічної лікарні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!