У Львові чадним газом отруїлися двоє дітей

1464 0
Діти у стані середнього ступеня важкості зараз у лікарні.
Фото: Parlament.ua

Фото: Parlament.ua

У Львові на вулиці Міхновських двоє дітей віком 4 та 6 років отруїлися чадним газом. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«28 жовтня, близько 18:20 години у Львові в квартирі будинку по вул. Міхновських, 28, на другому поверсі багатоквартирного 2-х поверхового будинку отруїлися чадним газом 2 дітей 2014 та 2016 року народження», – йдеться у повідомленні.

Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в МДКЛ.

Квартира обладнана ПГ-4, водонагрівачем та газовим котлом. Під час перевірки фахівці встановили відсутність тяги у каналі водонагрівача та сам водонагрівач знаходиться в аварійному стані. 

Читайте також: Як вберегтися від чадного газу

Нагадаємо, у Львові з початку року понад 90 людей отруїлися чадним газом. У жовтні від чадного газу загинула 18-річна дівчина.

У квітні цього року у Львові померла завідувачка поліклінічним відділенням лікарні Львівської залізниці Ліліана Александер. Вона та її 33-річний син загинули від чадного газу 1 квітня. А торік у квітні від отруєння чадним газом померла львівська мисткиня Оксана Бондарук.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!