У Львові дозволили працювати ринку біля універмагу, який три дні тому закрили за порушення

3048 0
Ринок мав відновити зрізані незаконно дерева.
Фото: Wikimapia

Фото: Wikimapia

Міська комісія ТЕБ і НС знову дозволила роботу ринку «Біля Універмагу», що на вул. Володимира Великого. Таке рішення прийняли сьогодні, 10 квітня.

Читайте також: Львів’ян просять не виходити на вулицю на вихідні

Зазначається, що адміністрація ринку усунула порушення та зобов’язався дотримуватись усіх правил на час карантину. Зокрема біля ринку мали висадити дерева на місці незаконно зрізаних.

Нагадаємо, 7 квітня за рішенням міської комісії ТЕБ і НС ринки біля універмагу на вулиці Володимира Великого та «Тополя» на вулиці Мазепи зачинили через порушення карантинних обмежень. Ринку на Мазепи дозволили відновити роботу вчора, 9 квітня.

Читайте також: Як у Львові працюватимуть ринки на час карантину. Перелік рекомендацій

Додамо, що на час карантину ринки у Львові працювати можуть, але за певних умов. За порушення адміністрацію ринків штрафують на 17-34 тис. грн.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!