У Львові готуються до відкриття дитячих садочків

4304 0
Міськрада підготувала правила для батьків та вихователів.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

Керівниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик розповіла, як у Львові відновлюватимуть роботу навчальних закладів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Із 25 травня в Україні дозволять відкрити дитсадки

Так, в управлінні очікують остаточного рішення про відкриття дитячих садочків, щоб ухвалити відповідне рішення на місцевому рівні. За словами Зоряни Довганик, дошкільні навчальні заклади працюватимуть впродовж літа.

«Сьогодні буде рішення на рівні уряду. Після цього відбудеться засідання нашої комісії ТЕБ і НС, і ми вже чітко зможемо сказати, коли запрацюють садочки у Львові», – каже чиновниця.

За її словами, у міськраді вже є готові протоколи, які регулюють дії батьків та працівників садочків.

«Батьки повинні будуть інформувати свого вихователя про те, що дитина прийде до садочка. Дітям обов’язково вимірюватимуть температуру на вході. Якщо виявлять підвищену температуру, її не допустять в садочок», – говорить Зоряна Довганик.

Вона додає, що місто забезпечило садочки масками, рукавичками і спецодягом для працівників, а також закупили засоби для дезінфекції.

Щодо шкіл, то вони відкриються у вересні, додає Зоряна Довганик. Завершення навчального року буде дистанційним.

Нагадаємо, в Україні планують продовжити карантин до 22 червня, але з послабленнями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!